fbpx
+385 91 2008 051 +385 99 8484 756

O Sim-Tam brandu

Godina iskustva
+
Uspješnih isporuka
+
Zadovoljnih korisnika

Naši početci

Počinjemo sa radom u ljeto 2010. godine na inicijativu naših osnivača, oca i dva sina. Njihovo je ukupno radno iskustvo u branši paketne dostave već tada iznosilo više od četiri desetljeća.

U to vrijeme usluga hitne gradske dostave nije bila definirana kao usluga koju može koristiti svaka pravna osoba već kao usluga isključivo namijenjena velikim tvrtkama koje si mogu priuštiti takav dodatni trošak.

Uslijedio je odgovoran posao i primarna zadaća transformacije do tada, većini, nepoznate usluge u ono što je danas hitna gradska dostava – pouzdan i prijeko potreban partner gotovo svakoj grani gospodarstva.

Neizmjerno nam je drago što se bez imalo zadrške možemo nazvati pionirima u ovome poslu. Potaknuli smo nove trendove u pogledu obuke kurira, ulaganja u zaštitnu opremu, vizualne prepoznatljivosti djelatnika i vozila, kao i digitalizacije poslovnog procesa. Poseban naglasak stavljamo na razvoj inovativnog računalnog sustava raspodjele kurira u realnom vremenu.

Uz velike napore tima stručnjaka koji predanim radom i entuzijazmom grade već više od 10 godina brand simtam.hr, uspjeli smo se pozicionirati na tržištu kao prepoznatljivo i provjereno ime.

Drago nam je što je naš višegodišnji trud i rad prepoznat od strane 1700 dosadašnjih korisnika usluge koji su jamstvo kvalitete i potvrda naše predanosti svakodnevnim izazovima i zadaćama.P

Simtam.hr je profesionalna dostavna služba sa primarnom djelatnošću pružanja usluga hitnih gradskih dostava na području grada Zagreba i okolice kojoj je zadovoljstvo korisnika i kvaliteta usluga koju korisniku nudi na prvom mjestu.

Dostave obavljamo skuterima, lakim gospodarskim vozilima i kombi vozilima po sistemu: dostava od vrata do vrata. Ponosimo se svojim inovativnim sustavom raspodjele kurira kojim omogućujemo poštivanje najkraćih rokova isporuke na tržištu.

 

Korisnik na prvom mjestu

Simtam.hr u cijelosti je u svome poslovanju okrenut korisnicima: njihovim potrebama, željama i mogućnostima. Želimo neprestanim inoviranjem na području tehnologije i usluga, klijentima ponuditi adekvatnu i visoko kvalitetnu uslugu po konkurentnoj cijeni.

Naš cilj je prije svega profesionalan, ali i prijateljski odnos sa korisnicima, upoznavanje sa svim Vašim potrebama za kurirskom uslugom i nastojanje povećanja Vaše produktivnosti.

Osiguranje pošiljaka

Koristimo vodonepropusne messenger torbe, od kojih se kurir fizički ne odvaja, kako bi garantirali sigurnost Vaših pošiljaka u svim vremenskim uvjetima i prilikama. Time jamčimo isporuku pošiljaka u izvornom obliku kojem su i preuzete.

Ako uslijed transporta/rukovanja, krađe vozila ili prometne nezgode nastane šteta na adekvatno zapakiranoj pošiljci, osiguranje pokriva štetu po štetnom događaju do iznosa 22 650 €!

Superbrands partner

Simtam.hr postao je Superbrands partner!
I uvrstio se na listu najboljih brendova!

Veliko priznanje simtam.hr-u , pristiglo je od strane međunarodne organizacije Superbrands, koja je simtam.hr odabrala kao Superbrands partnera, i time ga svrstala na listu najboljih hrvatskih proizvoda.
Kao što samo ime govori, Superbrands je isključivo orijentiran na najbolje brendove iz različitih područja djelovanja.
Kao međunarodna organizacija, prisutan je u više od 80 država te surađuje s više od 3000 robnih marki.
Ključni faktori u odabiru Superbrands partnera su: kvaliteta, pouzdanost, različitost i emocionalni naboj, te nam je izuzetna čast što su svi navedeni faktori upravo prepoznati u simtam.hr konceptu.

Obavijest o isporuci šaljemo e-mailom u samom trenutku isporuke pošiljke potpuno besplatno.

Simtam API- Naše jedinstveno rješenje omogućava jednostavnu integraciju logističkih usluga u svaki softver.

Dodatne pogodnosti

GPS nadzor pošiljaka i kurira

Uz Vaše dokumente prilikom prikupa pošiljke kurir ispunjava digitalnu e- prijevoznicu.

Sustav e-prijevoznice u realnom vremenu bilježi svaku fazu od narudžbe usluge sve do same isporuke pošiljke.