fbpx
+385 91 2008 051

Same Day Delivery

Godina iskustva
+
Uspješnih isporuka
+
Zadovoljnih korisnika

Naši početci

Neizmjerno nam je drago što se bez imalo zadrške možemo nazvati pionirima u ovome poslu. Potaknuli smo nove trendove u pogledu obuke kurira, ulaganja u zaštitnu opremu, vizualne prepoznatljivosti djelatnika i vozila, kao i digitalizacije poslovnog procesa. Poseban naglasak stavljamo na razvoj inovativnog računalnog sustava raspodjele kurira u realnom vremenu.

Uz velike napore tima stručnjaka koji predanim radom i entuzijazmom grade već više od 10 godina brand simtam.hr, uspjeli smo se pozicionirati na tržištu kao prepoznatljivo i provjereno ime.

Ponosni što je naš višegodišnji trud i rad prepoznat od strane 1700 dosadašnjih korisnika usluge koji su jamstvo kvalitete i potvrda naše predanosti svakodnevnim izazovima i zadaćama.

Simtam.hr je profesionalna dostavna služba sa primarnom djelatnošću pružanja usluga hitnih gradskih dostava na području grada Zagreba i okolice kojoj je zadovoljstvo korisnika i kvaliteta usluga koju korisniku nudi na prvom mjestu.

Dostave obavljamo skuterima, lakim gospodarskim vozilima i kombi vozilima po sistemu: dostava od vrata do vrata. Ponosimo se svojim inovativnim sustavom raspodjele kurira kojim omogućujemo poštivanje najkraćih rokova isporuke na tržištu.

 

Korisnik na prvom mjestu

Simtam.hr u cijelosti je u svome poslovanju okrenut korisnicima: njihovim potrebama, željama i mogućnostima. Želimo neprestanim inoviranjem na području tehnologije i usluga, klijentima ponuditi adekvatnu i visoko kvalitetnu uslugu po konkurentnoj cijeni.

Naš cilj je prije svega profesionalan, ali i prijateljski odnos sa korisnicima, upoznavanje sa svim Vašim potrebama za kurirskom uslugom i nastojanje povećanja Vaše produktivnosti.

Osiguranje pošiljaka

Koristimo vodonepropusne messenger torbe, od kojih se kurir fizički ne odvaja, kako bi garantirali sigurnost Vaših pošiljaka u svim vremenskim uvjetima i prilikama. Time jamčimo isporuku pošiljaka u izvornom obliku kojem su i preuzete.

Ako uslijed transporta/rukovanja, krađe vozila ili prometne nezgode nastane šteta na adekvatno zapakiranoj pošiljci, osiguranje pokriva štetu po štetnom događaju do iznosa 22 650 €!

Superbrands partner

Simtam.hr postao je Superbrands partner!
I uvrstio se na listu najboljih brendova!

Veliko priznanje simtam.hr-u , pristiglo je od strane međunarodne organizacije Superbrands, koja je simtam.hr odabrala kao Superbrands partnera, i time ga svrstala na listu najboljih hrvatskih proizvoda.
Kao što samo ime govori, Superbrands je isključivo orijentiran na najbolje brendove iz različitih područja djelovanja.
Kao međunarodna organizacija, prisutan je u više od 80 država te surađuje s više od 3000 robnih marki.
Ključni faktori u odabiru Superbrands partnera su: kvaliteta, pouzdanost, različitost i emocionalni naboj, te nam je izuzetna čast što su svi navedeni faktori upravo prepoznati u simtam.hr konceptu.

Obavijest o isporuci šaljemo e-mailom u samom trenutku isporuke pošiljke potpuno besplatno.

Simtam API- Naše jedinstveno rješenje omogućava jednostavnu integraciju logističkih usluga u svaki softver.

Dodatne pogodnosti

GPS nadzor pošiljaka i kurira

Uz Vaše dokumente prilikom prikupa pošiljke kurir ispunjava digitalnu e- prijevoznicu.

Sustav e-prijevoznice u realnom vremenu bilježi svaku fazu od narudžbe usluge sve do same isporuke pošiljke.